Op zoek naar Geregistreerde aannemer?

 
Geregistreerde aannemer
Waarop letten bij de keuze van een aannemer? Zeker op het volgende.
De titel van geregistreerde aannemer is al een eerste bewijs van deskundigheid. Je bent trouwens verplicht in zee te gaan met een geregistreerde aannemer als je wilt genieten van het lagere 6 procent btw-tarief voor verbouwingswerken of van de fiscale premie voor energiezuinige investeringen.
bouwbedrijf sleutel op de deur
Bouwunie Erkenning als aannemer, een kwaliteitslabel.
Erkenning als aannemer, een kwaliteitslabel. De registratie als aannemer heeft opgehouden te bestaan met ingang van 1 september 2012. Maar wist u dat er ook nog een ander door de overheid verstrekt kwaliteitslabel bestaat? Met name de erkenning als aannemer.
pay per click
Erkende en geregistreerde aannemers Bouwinfo.
Erkenning is voor een particulier niet van belang. Als je geregistreerd bent, ben je in orde met alle RSZ en alle regeltjes. Als particulier zorg je best dat je een geregistreerd aannemer vast hebt. Lid vanaf: 25/07/2007. Geplaatst op: 16-07-2008 175241.: Voeg een andere quoty toe of reply now. er werd op deze site hierover reeds gedebatteerd, surf eens naar de volgende link. Lid vanaf: 25/07/2007. Geplaatst op: 16-07-2008 175845.: Voeg een andere quoty toe of reply now. Een geregistreerde aannemer heeft een registratienummer bestaande uit zijn ondernemingsnummer vroegere btw-nummer gevolgd door een bijkomende cijfercode: bijvoorbeeld BE0444.123/45.67.89.
SEO checker
Registratie als aannemer wordt volledig afgeschaft.
De Commissie vindt dat de registratie als aannemer in Belgiƫ niet in overeenstemming is met het EU-verdrag en de dienstenrichtlijn. Registratieprocedure inzake directe belastingen en btw. De verplichting om te werken met een geregistreerde aannemer, stuitte al eerder op kritiek van Europa.
auto verzekeren
Is mijn aannemer met alles in orde?
Maar u kan via deze weg wel snel nagaan of de aannemer waarmee u in zee gaat vrij is van fiscale en sociale schulden. Wanneer er staat: Verplicht" tot inhouding: NEEN" dan heeft deze aannemer geen schulden bij de fiscus of de RSZ.
seo beratung
Lex4You Gedaan met de registratieplicht voor aannemers!
De registratie als aannemer was vooral belangrijk opdat de gebruiker fiscale voordelen zou kunnen genieten, die aanleiding kunnen geven tot belastingverminderingen zoals groene lening, dakisolatiepremie. Het is niet meer noodzakelijk om met een geregistreerde aannemer te werken om de nog bestaande fiscale voordelen te kunnen genieten.
seo services london
Erkenningsnummer als kwaliteitslabel? Bouw Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Vanaf 1 juli moet en kunt u als aannemer geen registratienummer meer aanvragen. Een reden om dan maar voor een erkenningsnummer te gaan? Even kijken wat u erbij wint. Gebruikersnaam Wachtwoord Onthouden? Toegang tot dit deel van. Tips Advies Ondernemingsdatabank is voorbehouden voor abonnees. Heeft u nog geen abonnement? Abonneer u nu voor onmiddellijke toegang tot alle adviezen. Indicator-Larcier Tiensesteenweg 306 3000 Leuven Tel: 0800 39 067 Fax: 0800 39 068. Lefebvre Sarrut Belgium nv Hoogstraat 139 Bus 6 1000 Brussel. RPR Brussel Btw BE 0436.181.878. Doorzoek dit domein. Geen erkenning, dus geen topper? Waarom uw registratie nog van belang is!
Sea
Verplichte registratie aannemer op bouwwerf vanaf 2018.
Alles wat u moet weten over de verplichte verzekering van de tienjarige burgerlijke aansprakelijkheid van aannemers, architecten en andere dienstverleners in de bouwsector. Verantwoordelijkheid van de aannemer voor de toepassing van het correcte btw-tarief bij uitvoering van werken aan een gebouw.
backlinks
Geregistreerde aannemer zonnepanelen.
U moet namelijk bij controle de nodige documenten van de geregistreerde aannemer kunnen voorleggen. Waaraan voldoet een geregistreerde aannemer en hoe kan ik dit controleren? Een aannemer moet voldoen aan verschillende financiƫle en technische voorwaarden om het statuut van geregistreerde aannemer te verkrijgen.
Boxsprings

Contacteer ons