Zoeken naar aannemer betekenis

 
aannemer betekenis
Ondernemer / aannemer.
Ondernemer is eigenlijk een overkoepelende term en aannemer een klasse daarbinnen. In economische zin is een aannemer iemand die zich verbindt enige arbeid of leverantie op bepaalde voorwaarden uit te voeren' immers ook een ondernemer iemand die een aannemersbedrijf voor eigen rekening uitoefent.
Registratie Registratie als als aannemer aannemer Betrouwbare Betrouwbare aannemer aannemer Livios. Livios.
Indien een aannemer geregistreerd is, biedt dit voor de opdrachtgevers een zekere garantie dat de betrokken aannemer in regel is met bepaalde fiscale en sociale verplichtingen. Vaak worden bouwpremies en belastingsvoordelen pas toegekend op voorwaarde dat de aannemer geregistreerd is.
Aannemer 11 definities Encyclo.
Een aannemer is een onderneming die de verantwoordelijkheid op zich neemt om bouwactiviteiten te realiseren en te coördineren; de aannemer verzorgt, voor een in het contract bepaalde prijs en binnen een overeengekomen termijn, de levering van een volledig voltooid bouwwerk.
Artikel 30bis Inhoudingsplicht Sociale Zekerheid.
iedere onderaannemer ten overstaan van de onderaannemers die na hem komen. De onlinedienst Check Inhoudingsplicht toont u in een oogopslag of een Belgische aannemer sociale en/of fiscale schulden heeft. Voer het ondernemingsnummer van de aannemer in en u ziet meteen het resultaat.
Vraag over registratienummer aannemer Bouwinfo.
Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Zoals ik op deze site kon vinden http//antraciet.skynetblogs.be/post/3276410/registratie-aannemer: hebben de verschillende cijfers van een registratienummer een welbepaalde betekenis. Stel dat er een aannemer is waarvan de laatste cijfers 00 zijn. Het laatste cijfer geeft aan hoeveel werknemers de aannemer in dienst heeft 0 in dit geval.
aannemer betekenis en definitie.
Op deze pagina vind je 3 verschillende betekenissen of definities van het woord aannemer, geordend van meest populaire betekenis naar minst populaire. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. 1 1 aannemer.
Betekenis aannemer.
Betekenis van aannemer toevoegen. NSFW / 18. NSFW Niet geschikt voor werk, of 18. Vink de checkbox aan als je betekenis het volgende bevat.: Gescheld of grof taalgebruik. Content die niet geschikt is voor kinderen. Drugs/Alcohol/Seks gerelateerde content. Content welke aanstootgevend kan zijn voor anderen. Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
aannemer de betekenis volgens Algemeen Nederlands Woordenboek. mail.
aannemer wat is de betekenis definitie. Het begrip aannemer heeft 4 verschillende betekenissen.: 1 iemand die voor zijn beroep de leiding heeft bij de uitvoering van bouwwerkzaamheden; aannemer van een opdracht in de bouwsector; ook: bedrijf dat de leiding heeft bij de uitvoering van bouwwerkzaamheden.
Oplevering Aannemer Livios.
Om na te gaan of de aannemer of sleutel-op-de-deurfirma alles exact uitgevoerd heeft, vindt de oplevering plaats. De oplevering geldt dus als bewijs dat de werken door de aannemer uitgevoerd werden conform de plannen en het bestek van de architect.

Contacteer ons